Hajszeszek, ampullák

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
8012689106173

Elősegíti a hajhullás megelőzését.
A Bulboton aktív hajszesz egy több vitaminból álló komplexet tartalmaz: A,B1,B5,B7,E,F és H vitamint, valamint aminosavakat, metionint és ciszteint, és olyan növények mint a mirtusz, a mentol és a vadgesztenye vizes-alkoholos oldatát, amelyek hatékonyan táplálják a hajhagymákat, valamint ellenállóvá és életerőssé teszik a hajat.
Ez a hajszesz hatékony segítséget nyújt a hajhullás megelőzésében. Időszakos, programozott használatra javasoljuk, arra az esetre, ha a normálistól eltérő, fokozott hajhullás észlelhető, valamint ha a haj újbóli kinövése túlságosan lassan történik.
A termék használatával kapcsolatosan nincsenek ellenjavallatok.

Samponos hajmosást követően a törölközőszáraz hajba kell bemasszírozni 1db ampulla tartalmát. Nem kell kiöblíteni.

Használja hozzá a Bullboton sampont

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
5902101519403

BIO HAJHULLÁS ÉS ŐSZÜLÉS ELLENI HAJELIXÍR 2:1-BEN

Természetes, gyógynövényes, vegán Bio-hajkúra hajhullás ellen. 

- stimulálja a hajnövekedést

- 60%-kal csökkenti a hajhullást 3 hónapos használat után

- 18%-kal növeli a haj sűrűségét 3 hónapos használat után

- élénkíti a természetes melanin termelést

- serkenti a meglévő ősz hajszálak sötétedését

- gátolja az új ősz hajszálak megjelenését

- lassítja a fejbőr sejtjeinek öregedését

- ápolja a hajat és a fejbőrt

Szabadalommal védett aktív növényi eredetű, többszörös hatású összetevők, melyek bioflavonoidokban, oligoszacharidokban, ásványi anyagokban és fitopigmentekben gazdago.

A különleges hatású Bajkáli csucsóka, a búzacsíra, szójacsíra, növényi fitopigmentek és len-kivonat együttesen fejtik ki kedvező hatásukat a hajon. Erősíti a hajhagymákat, meghosszabbítja a hajhagymák aktív növekedési anagén fázisát. Élénkíti az új hajszálak növekedését, 18%-kal növelve sűrűségüket. Visszaállítja a haj egészséges szerkezetét, fényét. Hajszesz formulája biztosítja, hogy az aktív hatóanyagok hosszantartóan a hajon és a fejbőrön maradjanak.

Használata: Használat előtt rázza fel, majd permetezzen a fejtetőre, masszírozza a fejbőrbe és hagyja rajta. A műveletet ismételje meg naponta kétszer, míg a terméket teljesen el nem használja. A flakonban lévő esetleges lerakódás csak annak a jele, hogy magas százalékban tartalmaz természetes növényi hatóanyagokat.

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
8012689127109

Kiegészítő és kiegyensúlyozó hajszesz.
A Keratin jelenlétének köszönhetően az R6 Tonus Lotion egy olyan regeneráló hajkozmetikai termék, amely úgy került kialakításra, hogy beilleszkedjen a haj szerkezetébe.
Ez egy négy részből, valamint egy kationos polimerből álló, megfelelően összeállított komplex termék, amely kiegyensúlyozó hatást gyakorol és újból természetes tartást ad az élettelen, gyenge, károsodott és törékeny hajnak.
Használata: törölközőszáraz hajon kell eloszlatni egy ampulla tartalmát, át kell fésülni a hajat, majd megszárítani. Hajban maradó termék, nem kiöblítendő.

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
5902101520072

Venita BIO erősítő hajkondicionáló spray nyírfa, henna és mezei zsurló kivonattal zsíros hajra és hajhullás ellen.

Növeli a haj rugalmasságát és megakadályozza a hajhullást. Regenerálja és megnyugtatja a sérült és irritált fejbőrt.

Használata: vigye fel a még nedves, megmosott hajra. Masszírozza be a fejbőrbe és a hajszálakba, majd szárítsa meg a haját. Használja rendszeresen.

Hajban maradó vegán termék. 95%-ban természetes eredetű nyersanyagokból készült.

A palackok is környezetbarát újrahasznosítható anyagokból készültek.

Vigyázzunk együtt a bolygóra és a környezetre!

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
4012800003743

A vékony szálú, erőtlen hajra való Seborin hajtonik B5 Pro-vitamint tartalmazó formulája behatol a haj szerkezetébe és segít helyreállítani annak sérüléseit.

Gyömbér gyökér kivonattal serkenti a fejbőr vérkeringését, mely kellemes bizsergés érzetét keltve fejti ki hatását a fejbőrön.

Az egészséges kinézetű haj alapja a vitalizált fejbőr. A Seborin hajszesz korpásodás elleni hatóanyaga (OCTOPIROX®) segít megakadályozni a korpaképződést.

  • Hajtonik vékony szálú hajra
  • Regenerálja a hajat a hajtövektől a hajvégekig
  • Serkenti a fejbőr vérkeringését
  • Véd a korpásodással szemben

Használata: vidd fel naponta száraz hajra, vagy hajmosás után a törölközőszáraz hajra. Masszírozd gyengéden kb. 2percig a hajas fejbőrbe, és ne öblítsd ki, hogy az ápoló összetevők beszívódjanak a hajba és a hajtövekbe.

Használja a samponjával együtt

Nincs raktáron
8012689120360

BES Ginseng hajszesz 12db ampulla hajhullás ellen.
A keleti népek mindig is erősítő, élénkítő és újraélesztő hatást tulajdonítottak a ginseng gyökereknek.
Ezeknek a gyökereknek a folyékony kivonata hatást gyakorol a haj életének minden fázisára.

Samponos hajmosást követően a törölközőszáraz hajba kell bemasszírozni 1db ampulla tartalmát. Nem kell kiöblíteni.

Nincs raktáron
8012689120377

Placenta ampulla.

Száraz, fénytelen, sérült, károsodott haj rekonstrukciós kezelésére. Aktív placenta kivonattal.

Pótolja azokat az anyagokat, melyeket a haj festés, szőkítés, dauerolás során elvesztett.

Kúraszerűen ajánlott aktív készítmény. 1 ampulla heti 1 alkalommal a fejbőrbe és a hajba bemasszírozva.

Minimum 4 héten keresztül kell alkalmazni frissen megmosott, törölközőszáraz hajon. Hajban maradó termék.

A dobozban 12db ampulla található.

Nincs raktáron
5997001785058

Használati utasítás: A hígítaltlan hajszesz fejtetű és lapostetű elölésére alkalmas. A száradási idő (5-15 perc) elegendő a tetvek és a serkék biztonságos elpusztításához. A száradás kézi hajszárítóval gyorsítható. Fejtetvesség esetén a hajat és a hajas fejbőrt alaposan dörzsöljük be, majd hagyjuk rászáradni. Ezt követően a hajmosás elvégezhető. Amennyiben egy gyermekközösségben (pl. óvodában, iskolában stb.) a fejtetűvel való újbóli fertőződés veszélye fenyeget, úgy a készítményt alkalmazzuk a rendszeres hajmosás után, amely akár 2 héten át a kezelt hajra került tetveket még elszaporodásuk előtt biztosan elöli. Ha szükséges a kezelés minden hajmosás után elvégezhető. Lapostetvesség esetén a szeméremszőrzetet itassuk alaposan át. A száradást követően a készítmény fürdéssel eltávolítható. Gondoskodjunk a szexuális partner kezeléséről is! Hatóanyaga: 0,3% d-phenotrin ! Figyelmeztetés! Ügyeljünk arra, hogy a hajszesz a szembe és a nyálkahártyára ne kerüljön. Ha ez mégis bekövetkezik, azt bő vízzel távolítsuk el. A szem, a végbél és a szemérem nyílás vattával védhető.