Hajerősítő és hajhullás elleni samponok

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
8012689106166

A Bulboton sampon gyengéden ápolja a hajat, és a hajas fejbőrt.
Összetételében proteint tartalmazó és ápoló anyagok találhatók egy természetes növényi kivonattal, a mirtusz leveleivel és termésével együtt. Ez a növényi kivonat esszenciális olajat, csersavat és C vitamint tartalmaz,
amely anyagok összehúzó, fertőtlenítő és nyugtató hatást gyakorolnak a hajas fejbőrre.
A Bulboton aktív sampon és a Bulboton aktív hajszesz együttes használata fokozza a bennük található összetevők
jótékony hatását.
A maximális hatás elérése érdekében használja együtt a Bulboton hajszesszel.

 

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
8012689106159

A Silkat Bulboton hajhullást megelőző termékcsalád képes serkenteni a vér mikroáramlását és fenntartani a hajas fejbőr megfelelő higiénés állapotát, megkímélve fiziológiai egyensúlyát. Stimulálja a haj életciklusát, előmozdítva a normális hajváltást.

Egy különleges termékcsalád, amelynek alapját olyan aktív hatóanyagok adják, amelyek elősegítik az új hajszálak növekedését és meghosszabbítják élettartamukat. Az aktív hatóanyagok: multivitamin komplex (A, B1, B5, B7, E, F, H vitaminok), a hajápoló komplex (aminosavak: metionin, cisztein), az aktív növényi komplex (mirtusz, menta és vadgesztenye).

A Bulboton hajhullást megelőző kezelés használatából származó jótékony hatások mindenekelőtt a következők. A szövetek jobb oxigén ellátása: e hatás a vadgesztenye kivonatnak köszönhető. A tápláló elemek jobb áramlása: ez a multivitamin komplex hatása. Ez a komplex, amit több vitamin alkot (A, B1, B5, B7, E, F, H) stimulálja a meggyengült hajszálakat, eljuttatva hozzájuk mindazokat a tápláló elemeket, amelyek a megfelelő regenerálódásukhoz szükségesek. Az anyagcsere salakanyagainak eltávolítása: ez a hatás a hajápoló komplexnek köszönhető. Ez a komplex jelentős százalékban tartalmaz esszenciális aminosavakat (metionin és cisztein) amelyek serkentik a sejt anyagcserét, elősegítve a salakanyagok eltávolítását.

A Bulboton aktív sampon alapja egy kiegyensúlyozott hajmosó hatóanyag, amely lehetővé teszi a haj gyengéd mosását a hidrolipid egyensúly megváltoztatása nélkül.

A Bulboton aktív sampon és a Bulboton aktív hajszesz multivitamin komplexet és alapvető gyógynövényeket tartalmaz, amelyek jelentős tápanyagot jelentenek a hajhagymáknak. Ezen kívül, az összetételükben jelen lévő aminosavak elősegítik a szarusodást, amely alapvető funkció ahhoz, hogy a haj ismét ellenálló és életerős legyen. A multivitamin komplex, az alapvető gyógynövények és az aminosavak jótékony hatásának fokozására és azon hatások hosszú időn át történő megtartásához a sampon és a hajszesz egymás erősítő hatása szükséges. 

Bulboton ampulla

Nincs raktáron
8012689103110

Hajhullást gátló hajerősítő sampon ginseng kivonattal. 150 ml-es kiszerelés.Kellemes gyömbér illattal.
A keleti népek mindig is erősítő, élénkítő hatást tulajdonítottak a ginseng gyökereknek.
Ezeknek a gyökereknek a folyékony hatóanyag-és vitamin kivonatai egyesülve a d-pantotenato kalciummal maximális hatást gyakorolnak a haj életének minden fázisára.

A samponhoz illő hajszeszt az alábbi linken találja: 

https://fodraszkellektar.hu/GINSENG-hajszesz

 

Nincs raktáron
4015000981194

Vékonyszálú, élettelen hajra aktivált koffein-hatóanyaggal.

A Seborin Energia Koffein sampon koffein-hatóanyagával újult energiát ad a hajnak. Bőrgyógyászokkal közösen kifejlesztve.

A hajmosás során a koffein formula serkenti a haj gyökerét ott, ahol a növekedésért felelős elemek vannak. A normál, vékony és elvékonyodó haj gyökerének energiaigénye eltérő.

Erősebb haj és intenzív ápolás.

A Seborin Energia Koffein sampon Vitalkomplex-szel erősebbé és egészséges kinézetűvé varázsolja a hajat. Alkalmas mindennapi használatra is.

A bőrtolerancia bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használja együtt a hajszesszel