BES CHAINPLEX 100 ml-es szett

-3%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
BES CHAINPLEX 100 ml-es szett
15 750 Ft
15 299 Ft

A hétköznapi technikai eljárások során (festés, szőkítés, dauer, hajkiegyenesítés) a hajszerkezet károsodhat. A Chainplex család segítségével a károsodás mértékét csökkenthejük, így bátran festhetünk csodás színeket vagy szép szőkét, a haj egészséges és élettel teli marad.
A Chainplex ereje az aminosavas összetevőkben rejlik. A kémiai folyamatok során a hajszálkutikulák megnyílnak, melynek során a Chainplex hatóanyagai rögtön be tudnak jutni a hajszál belsejébe és ki tudják fejteni regeneráló, védő hatásukat. A Chainplex tökéletes kiegészítője a technikai eljárásoknak, hozzá adhatjuk festékhez, szőkítőhöz, dauerhez, simító krémhez és a haj egészséges és ápolt marad.

Nagyobb kiszerelés is rendelhető a termékből. Érdeklődjön e-mailben vagy telefonon. Köszönjük.

Részletek

CHAINPLEX N. 1 – CHAIN REBUILDER

Aminosavas összetevői a hajszálak belsejében fejtik ki hatásukat. Csökkenti az elektrosztatikus hatást, szállítja az aminosavakat, melyeket a megfelelő pillanatban a megfelelő helyre juttat.

CHAINPLEX N. 2 – CHAIN STABILIZER

A hajszálak külső felszínén fejti ki hatását, lehetővé teszi a hajszálkutikuláknak, hogy ugyanezt a kezelést megkapják. Továbbá elősegíti a hajszálak bezárását úgy, hogy közben védi és megerősíti azokat

Adatok
Forgalmazó
BES Hungary Kft
Gyártó
BES
Cikkszám
8012689180074
Weboldal
Kiegészítő termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!