BES CHAINPLEX 100 ml-es szett

-3%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
BES CHAINPLEX 100 ml-es szett
15 750 Ft
15 299 Ft

A hétköznapi technikai eljárások során (festés, szőkítés, dauer, hajkiegyenesítés) a hajszerkezet károsodhat. A Chainplex család segítségével a károsodás mértékét csökkenthejük, így bátran festhetünk csodás színeket vagy szép szőkét, a haj egészséges és élettel teli marad.
A Chainplex ereje az aminosavas összetevőkben rejlik. A kémiai folyamatok során a hajszálkutikulák megnyílnak, melynek során a Chainplex hatóanyagai rögtön be tudnak jutni a hajszál belsejébe és ki tudják fejteni regeneráló, védő hatásukat. A Chainplex tökéletes kiegészítője a technikai eljárásoknak, hozzá adhatjuk festékhez, szőkítőhöz, dauerhez, simító krémhez és a haj egészséges és ápolt marad.

Nagyobb kiszerelés is rendelhető a termékből. Érdeklődjön e-mailben vagy telefonon. Köszönjük.

Részletek

CHAINPLEX N. 1 – CHAIN REBUILDER

Aminosavas összetevői a hajszálak belsejében fejtik ki hatásukat. Csökkenti az elektrosztatikus hatást, szállítja az aminosavakat, melyeket a megfelelő pillanatban a megfelelő helyre juttat.

CHAINPLEX N. 2 – CHAIN STABILIZER

A hajszálak külső felszínén fejti ki hatását, lehetővé teszi a hajszálkutikuláknak, hogy ugyanezt a kezelést megkapják. Továbbá elősegíti a hajszálak bezárását úgy, hogy közben védi és megerősíti azokat

Adatok
Forgalmazó
BES Hungary Kft
Gyártó
BES
Cikkszám
8012689180074
Weboldal
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!